Over ons

Double You Promotions is een jonge onderneming met doorgewinterde ambitieuze ondernemers. We beschikken over een ruime ervaring in het vak en zijn al meer dan 25 jaar actief in de promotionele branche. We staan voor waar we mee bezig zijn en beschikken over een absolute no-nonsense mentaliteit. Belofte maakt schuld vinden wij en je mag er dan dus ook vanuit gaan, dat we doen wat we zeggen te zullen doen. Betrouwbaarheid, eerlijkheid en transparantie zijn belangrijke kernwaarden binnen ons bedrijf en daar mag je als (potentiële) relatie van Double You Promotions absoluut “blind op varen”. We hanteren een buitengewoon hoog service level en streven ernaar de klant volledig te ontzorgen. Hoe fijn is het om er op te kunnen vertrouwen dat alles geregeld wordt zonder er zelf constant mee bezig te hoeven zijn (al is het maar in je hoofd).

Misschien overbodig te vermelden, maar ook ten aanzien van huisstijlbewaking ben je bij ons aan het juiste adres. Als geen ander weten we hoe belangrijk de huisstijl voor een bedrijf is en hoeveel geld er in veel gevallen is – en wordt – uitgegeven om die in de markt te brengen en de naamsbekendheid er omheen verder uit te bouwen. Dan kan en mag het toch niet zo zijn, dat daar niet op een correcte wijze door een leverancier of fabrikant mee wordt omgegaan. Ook daar spelen we graag een belangrijke rol. Uw huisstijl is bij ons in goede handen.

Wij hechten er veel waarde aan, om te bouwen aan een langdurige relatie met onze klanten.  Je kunt immers zoveel makkelijker van dienst zijn en op bepaalde zaken anticiperen als je de klant door en door kent. Overleg en samenwerking leidt altijd tot een beter resultaat. Een echt cliché misschien, maar een absolute waarheid: wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent !!

We roepen hiermee absoluut een hoog verwachtingspatroon op. Dat weten we maar al te goed en dat mag.

We stellen hoge eisen aan de kwaliteit van ons bedrijf, de producten die we in de markt brengen en uiteraard aan onszelf.

We riepen het al: Belofte maakt schuld !!

Specials & Nieuws

MENU