My Timing Cards

My Timing Cards; Vrolijke en persoonlijke tijdskaarten met daarop het aantal minuten dat een kind op een beeldscherm naar keuze mag spelen.

Kind en beeldscherm, het is een probleem waar veel ouders tegenaan lopen. Mytimingcards helpen ouders en kinderen om samen afspraken te maken over het maximale beeldschermgebruik per week. De tijdskaarten en de timer bieden duidelijkheid, stimuleren eigen verantwoordelijkheid en zorgen voor een gezond beeldschermgebruik. Discussies behoren voorgoed tot het verleden!

Het idee voor Mytimingcards ontstond bij Lisette van der Kuij toen zij zag dat steeds meer tijd van haar kinderen op ging aan telefoons, tablets en computers. Elke dag was er wel een ‘scherm-conflict’ en was er veel strijd en onrust. Als drukke moeder met drie kinderen wist Lisette het soms ook niet meer. Het was tijd voor een schermtijdplan.. Er werden afspraken gemaakt over de maximale beeldschermtijden en op handgeschreven kaartjes werden diverse tijden afgebeeld. De kinderen konden zelf bepalen wanneer de kaarten werden ingezet en voor welk beeldscherm. Ervaring leerde dat de kaarten een einde maakten aan veel discussies en zorgen er ook voor dat er weer meer gespeeld en gelezen werd.

Lisette introduceerde in 2018 dit unieke product in Nederland en Mytimingcards wordt in de B2B markt (gepersonaliseerd) aangeboden door Double You Promotions!

De kaarten zijn kleurrijk en overzichtelijk vormgegeven. Elke kaart is herbruikbaar en gelamineerd en kan dus tegen een stootje.
De set bestaat uit: 24 tijdskaarten van 15, 30 of 60 minuten met leuke speeltips op de achterkant, 4 bonuskaarten, 1 uitlegkaart en het Mytimingcard contract en wordt geleverd in een handig (hersluitbaar) opbergzakje met daarin een timer. De timers zijn in verschillende kleuren leverbaar: geel, oranje, paars of blauw. Met Mytimingcards heeft iedereen de beste tijd van zijn leven.

Mytimingcards wordt in de B2B markt (gepersonaliseerd) aangeboden door Double You Promotions. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op

       

Specials & Nieuws

MENU