De Korfbal League is weer begonnen, Double You Promotions was er bij!

De openingswedstrijd van het nieuwe seizoen werd op 10 november gespeeld in Sassenheim. Daar troffen TOP Solar Compleet en Blauw Wit Amsterdam elkaar en dat werd een echte kraker. Een stevig duel met veel strijd en een spannend slot. Uiteindelijk trok TOP aan het langste eind en werd er met 28-25 gewonnen.

Double You Promotions was er bij. Begin 2017 zijn we bij de korfbalsport betrokken geraakt. Dat komt voornamelijk door de sportieve achtergrond van onze collega Sander Schattenberg. Hij speelde in het verleden voor Jong Oranje en is nog steeds actief op clubniveau. Hij kent hierdoor veel mensen binnen de korfbalsport en van het een komt het ander.

Maart 2017 hebben we ( Double You Promotions en van Veluw ) een sponsorcontract getekend met het KNKV, waarmee we – naast sponsor – Official Supplier zijn geworden voor de promotionele artikelen, de bekers en de medailles.
En ja, daar zijn we trots op.

In Nederland wordt korfbal op zeer hoog niveau gespeeld en het Nationale team behoort dan ook al vele jaren tot de absolute wereldtop ( lees: Is de wereldtop ). Maar de korfbalsport (overigens de enige mixed teamsport ter wereld ) kenmerkt zich ook door het vriendelijke en sociale karakter. En ook juist dat maakt het zo leuk om op een of andere manier aan deze sport verbonden te zijn.

Misschien niet een sport waar je als eerste aan denkt, maar het is zeker de moeite waard om een keer een wedstrijd bij te wonen!

 

Specials & Nieuws

MENU